Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Pudingos,barackos joghurtos szelet
Hozzávalók:
A piskótához:
3 db tojás
9 dkg finomliszt
9 dkg cukor
1 kk sütőpor
Pudingos réteghez:
1 csokoládé ízű pudingpor
4 dl tej
5 dkg csokoládé
3 ek cukor
A joghurtos krémhez:
150 gr natúr joghurt
4 db felezett őszibarack( befőtt)
4 ek baracklekvár
1 dl barack befőtt leve
15 gr zselatin
2 dl cukrászhab
A tetejére:
1 torta zselatinfix
250 ml víz
3 ek cukor
Elkészítés:
A piskóta készítés:
A tojásokat a cukorral kemény habbá vejük 10 perc alatt.
A lisztet a sütőporral elkeverjük és apránként egy fakanállal bele forgatjuk.
20×30 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleljük ,a masszát bele öntjük és 180 fokon 20 perc alatt megsütjük.
A piskótáról lehúzzuk a papírt,majd kihűtjük.
A pudingot a cukorral,tejjel felfőzzük és a csokoládét is bele keverjük.
Még a forró csokoládés pudingot a kihűlt piskótára kenjük.
Hagyjuk kihűlni.
A barackot a turmix gépben pürésítjük,hozzá adjuk a joghurthoz a lekvárral együtt.
Géppel összekeverjük.
A zselatint a langyosra melegített befőtt levében feloldjuk és a barackos joghurthoz keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és a zselatinos barackos joghurtba keverjük apránként.
Ezt a krémet a pudingra simítjuk.
Hűtőbe tesszük ½ órára.
A zselatinfixet a cukorral összekeverjük ,majd hozzá adjuk a vizet és felfőzzük.
Langyos állapotban,amikor kezd sűrűsödni a sütemény tetejére csorgatjuk.
Egy órát hűtőbe hagyjuk állni,majd szeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Bakosné Váradi Gabriella epres,joghurtos süteménye után készítettem el egy kis változtatással.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!