Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Narancsos,töltött kifli
Hozzávalók:
4 db narancs
40 dkg liszt
1 cs. sütőpor
20 dkg porcukor
10 dkg puha margarin
Elkészítés:
A lisztet a sütőporral elkeverjük , a margarinnal elmorzsoljuk.
Hozzá reszeljük a megmosott narancsok héját.
A narancs levét kifacsarjuk és fokozatosan adagolva a tésztába gyúrjuk.
Annyit tegyünk a narancs levéből bele,hogy jól formázható legyen.
A maradékot fogyasszuk el
Jól kidolgozzuk.
Nagyon jó állagú linzer tésztát kapunk.
Hűtőben egy órát pihentetjük.
Ezután 3 részre vágjuk.
3 cipót formázunk,gömbölyűre kinyújtjuk.
8 cikkre vágjuk.
A cikkek felső,nagyobb részére 1 tk tetszés szerinti tölteléket teszünk.
A kiflit felsodorjuk.
Sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk.
190 fokra melegített sütőben 20 percen belül megsütjük.
A sütemény világos marad,ha túl sütjük,akkor kemény lesz.
Én diós lekváros tölteléket tettem a kiflikbe.
Kb 10 dkg darált diót kevertem össze jó púpozott kanál baracklekvárral.
Még forrón vaníliás porcukorban meghempergetjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!