Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Boleró szelet kék szőlő boleró italporral
Hozzávalók:
4 egész tojás
20 dkg porcukor
1 dl tej
1 dl étolaj
20 dkg liszt
1 tasak sütőpor
Tetejére:
6 dl víz
2 csg vaníliás puding
15 dkg porcukor
2 db Boleró italpor/lehet más üdítőpor/ ,kék szőlőt használtam
1 doboz 450 gr-os tejföl (20 %-os)
3 tasak vaníliás cukor
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral jó habosra keverjük(nem választjuk szét!).
Utána hozzákeverjük a az olajat,tejet és a sütőporral elkevert lisztet is.
180 fokon szép aranysárgára sütjük 20×30 cm-es sütőpapírral kibélelt tepsiben.
A tejfölt a vaníliás cukrokkal kiverjük és a megsült forró tésztára simítjuk.
A tésztát teljesen hagyjuk kihűlni!
Amikor kihűlt,kb 1 órára tegyük hűtőbe,jól hűljön le a sütink és a tejfölös krém dermedjen rá.
Ezután a vaníliás pudingporokat kevés vízzel csomómentesre kikeverjük,hozzáadjuk a a többi vizet és a cukrot,a boleró italport,majd felfőzzük.
Kéz melegre hagyjuk kihűlni,majd a hűtőben várakozó tésztánkra öntjük.
Vissza tesszük a hűtőbe és kb 1 óra múlva szépen szeletelhető.
Kék szőlő Boleróval vontam be.
Finom,olcsóbb,gyors sütemény.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!