Recept konyha főzés: Töltött oldalas

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Töltött oldalas

10 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:
50 dkg oldalas, 2 szikkadt zsemle, 1 tojás, 1 főtt sertésnyelv, 10 dkg zöldborsó, 20 dkg sertésmáj, 10 dkg gomba, 1 csomó petrezselyemzöld, só, feketebors, reszelt szerecsendió.

Elkészítése:
A húst megsózzuk, állni hagyjuk. (Ügy, hogy az oldalas egyik oldalán a csontok között kissé bevágjuk, mert sülés közben a hús zsugorodik, így lesz helye összehúzódni.) Kis idő múlva az oldalast karika alakban meghajlítjuk úgy, hogy a bevágott oldala felfelé álljon, s egy sütőtálra helyezzük. Ezután a zsemléket tejbe áztatjuk, majd tölteléket készítünk: a kockákra vágott gombát zsíron megpirítjuk, sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük. A zöldborsót megfőzzük. A sertésnyelvet apró kockákra vágjuk, és a sertésmájjal meg a gombával, a kinyomkodott zsemlékkel 1 tojással összekeverjük. Végül a tölteléket ízesítjük sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, s a legvégén tesszük bele a zöldborsót. Az oldalaskarikába beletesszük a tölteléket, majd fóliával letakarva majdnem készre sütjük. Végű! az alufóliát levéve hagyjuk megpirulni. Hidegen salátakörítéssel, melegen bármilyen angolos főzelékkel vagy burgonyával, párolt káposztakörettel találhatjuk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu