Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
40 dkg malacköröm, 2 ek zsiradék,, 1 marék kockatészta, 1 ek liszt, 1 mk pirospaprika, 1 citrom, só, 1 ágacska friss rozmaring (vagy késhegynyi szárított), csipetnyi őrölt bors, ecet, cukor, 1 dl tejföl.
Az alaposan megtisztított malackörmöket feldaraboljuk, annyi vízben tesszük fel főni, amennyi jól ellepi, és sóval,
rozmaringgal, meg a citrom reszelt héjával ízesítjük. Közben a zsiradékban megpirítjuk a kockatésztát, és kiszedjük. A visszamaradt zsiradékból a liszttel, meg a pirospaprikával rántást készítünk, és ha a köröm megpuhult, besűrítjük vele a levét. Beletesszük a megpirított tésztát, és megfőzzük.
Kevés ecettel, cukorral, borssal, meg a citrom levével ízesítjük. Tálaláskor megtejfölözzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!