Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
20 dkg liszt
6 dkg porcukor
6 dkg őrölt mandula
1 db tojás
18 dkg vaj
A kenéshez:
eper-,málna vagy ribizlilekvár
A tetejére:
6 db tojásfehérje
22 dkg gerezdekre vágott dió
25 dkg cukor
2 szelet csokoládé
Elkészítése:
A lisztet,cukrot,őrölt mandulát,tojást és a vajat összegyúrjuk.
1/2 cm vastagságúra nyújtjuk és kivajazott tepsiben megsütjük.
Amikor megsült,lekvárral lekenjük.
A tetejére írt hozzávalókat gőz fölött sűrűre főzzük,majd rákenjük a lekvárra.
Az egészet vissza tesszük a langyos sütőbe és megszárítjuk.
A süteményt kockákra vágjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!