Recept konyha főzés: Kürtös kalács

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 242 fő
  • Képek - 2336 db
  • Videók - 696 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 153 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 242 fő
  • Képek - 2336 db
  • Videók - 696 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 153 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 242 fő
  • Képek - 2336 db
  • Videók - 696 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 153 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 242 fő
  • Képek - 2336 db
  • Videók - 696 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 153 db

Üdvözlettel,
Vass Lászlóné
Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kürtös kalács

Hozzávalók:

50 dkg liszt

2,5 dl tej

2 tojás sárgája

2,5 dg élesztő

1 kiskanál só

5 dkg cukor

5 dkg margarin

Elkészítés:

Langyos cukros tejben felfuttatom az élesztőt. Majd a többi hozzávalóból tésztát dagasztok az élesztővel.

Duplájára kelesztem. Majd kinyújtom , felcsíkozom.

A sörös dobozokat 5 darabot befóliázom azután bekenem étolajjal.

Rátekerem a csíkokat.

Majd finoman sodró mozdulattal el igazgatom a deszkán . Lapos tányérra kristály cukrot teszek megforgatom benne. Újra kelesztem kiolajozott tepsin. Forró sütőben megsütöm pirosra. Majd leszedem a dobozokról.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Vass Lászlóné 18 órája új képet töltött fel:

Toltott_kaposzta_2088522_8172_s

Vass Lászlóné 18 órája új képet töltött fel:

Almas_pite-001_2088521_5078_s

Vass Lászlóné 18 órája új képet töltött fel:

Kotott_galuska_leves-001_2088520_6742_s

Vass Lászlóné 18 órája új képet töltött fel:

Parizsi_tekercsek_2088519_6023_s

Vass Lászlóné 18 órája új képet töltött fel:

Mini_pizza_2088518_1126_s

Vass Lászlóné 18 órája új képet töltött fel:

Parizsi_tekercs_2088517_6607_s

Vass Lászlóné 18 órája új képet töltött fel:

Joghurtossajtos_pogacsa_2088516_1193_s

Vass Lászlóné írta 18 órája a(z) Töltött csirkemell képhez:

Toltott_csirkemell_2088338_2164_s

Mennyei menü. Gratulálok!

Vass Lászlóné írta 18 órája a(z) Kínai kaja ( China mixes ) képhez:

Kinai_kaja__china_mixes__2088260_1500_s

Nagyon szép a fotó is! köszönjük szépen.

Vass Lászlóné írta 18 órája a(z) Rakott kenyér képhez:

Rakott_kenyer_2088383_9879_s

Nagyon finomat hoztál ismét Szandra.Köszönjük szépen.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu