Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
60dkg liszt
1 cs sütőpor
csipet só
1 cs száritott élesztő
25 dkg margarin
2 tojás sárgája
6 dkg cukor
1dl tej
Elkészítése:
Ezekből tésztát készitünk 4 részre osztjuk.Egy lapot
kinyújtunk,megkenjük lekvárral,megszórjuk cukros dióval majd rátesszük a
másik lapot és megsütjük.Ugyanezt megismételjük a másik két lappal.
Krém:1/2 liter tejet 6 evőkanál cukorral ,és 6 evőkanál buzadarával sűrű
tejbedarát főzzünk.Ha kihűlt hozzákeverünk 10dkg vajat és10dkg
cukrot.Rákenjük az egyik kisült lapra majd rátesszük a
másikat.Csokoládémázzal bevonjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!