Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A lisztet a vajjal morzsoljuk el, adjuk hozzá a tojásokat, a cukrot, a sütőport, a tejet.
Jól dolgozzuk össze, és fél órára tegyük a hűtőbe.
Osszuk három egyenlő részre és formázzuk cipó alakúra. Lisztezett
deszkán nyújtsuk 3-4 mm vastag téglalap formájúra, fektessük
sütőpapírral bélelt tepsibe.
Rakjuk meg a vékony szeletekre vágott almával, és szórjuk meg őrölt
fahéjjal. A következő réteg tésztára kenjük a simára kevert ribizli
lekvárt, és a tetejére kerül a harmadik tésztalap.
Kenjük meg a felvert tojással, majd előmelegített sütőben süssük pirosra.
Hűtsük ki, vágjuk téglalap alakúra, és ízlés szerint szórjuk meg porcukorral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!