Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók (10 személyre):
Töltelék:
Elkészítési mód:
Tészta:
A hozzávalókat összekeverjük és lágy tésztát készítünk belőle.
Kivajazott, lisztezett tepsibe, lisztes kézzel, finom egyenletes
mozdulatokkal szétnyomkodjuk. (Megj.: A tészta nem nyújtható!)
Töltelék:
A túrót összekeverjük, hozzáadjuk a 15 dkg cukrot, a citromlevet, a 2
db egész tojást, a 4 db tojássárgáját, (a 4 db tojásfehérjét tegyük
félre, a későbbiekben még szükségünk lesz rá) a pudingot, majd felöntjük
tejjel és összekeverjük. Ne lepődjenek meg, ha egy híg masszát kapnak.
Ezt öntsük bele a tepsiben lévő tésztára. Előmelegített sütőben, kb. 160
°C-on, 50 percig sütjük. Menet közben egy keverőedényben a 4 db tojás
fehérjéhez hozzáadunk 5 dkg cukrot és turmixgép segítségével kemény
habot készítünk. Amikor majdnem kész a süti, vegyük ki a sütőből. A
tojáshabot dresszingzsákba rakjuk és rácsosan a süti tetejét díszítjük. A
rácsok közé házi baracklekvárt rakunk. Visszatesszük a sütőbe és addig
sütjük, míg a tojáshab szép aranyszínű lesz. Hagyjuk kihűlni, majd
téglalap alakúra vágva gyümölccsel díszítve tálaljuk.
http://www.fasykonyha.hu/index.php/receptek/desszertek/325-baracklekvaros-habos-turos-lepeny
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!