Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 ½ kg burgonya,
4 ek citromlé,
2 ek olívaolaj,
só, bors,
1 kis tubus majonéz,
1 dl tejföl,
2 ek sűrített tej,
1 kicsi összevágott kígyóuborka,
1 csokor összevagdalt snidling,
1 kis csokor összevagdalt petrezselyem,
a tálaláshoz néhány szem salátalevél,
2 szem piros alma,
durvára vágott dió
A
burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, nagy kockára vágjuk. 3 kanál
citromlevet az olajjal meg a borssal alaposan elkeverjük. A krumplival
összeforgatjuk, lehűtjük. Tálalás előtt a majonézt a tejföllel meg a
sűrített tejjel elkeverjük, és a krumplira öntjük. Az uborkát, a
snidlinget meg a petrezselymet is hozzáadva, az egészet könnyedén
átforgatjuk. Salátalevelekkel bélelt tálba töltjük, és a héjastól
felszeletelt, kimagozott almát ráfektetjük. Az almát a maradék
citromlével bedörzsöljük, nehogy megbarnuljon. Az összevagdalt dióval
meghintve tálaljuk.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!